Je bestelling annuleren

Je bestelling annuleren is gratis als deze nog niet is verzonden. Als je je bestelling wilt annuleren nadat deze is verzonden, kun je het pakket weigeren bij aflevering. Zodra we de retourzending ontvangen, betalen we je het aankoopbedrag terug, met aftrek van de gemaakte verzendkosten. Let op: dit geldt alleen als je de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger.

Retourzendingen / afkoelingsperiode

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om het product zonder opgaaf van redenen te retourneren, vanaf de dag van levering. Houd er rekening mee dat dit retourbeleid niet van toepassing is op producten die speciaal voor jou zijn geassembleerd of besteld. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Lees meer over ons retourbeleid en onze algemene voorwaarden op onze website.

Als je de hele bestelling wilt retourneren, stuur dan de ontvangen artikelen terug naar het onderstaande retouradres. Kelnerbeurs zal het aankoopbedrag, inclusief de berekende verzendkosten, binnen maximaal 30 dagen volledig terugbetalen. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen voor jouw rekening zijn. Ook hebben we je bankrekeningnummer nodig om reeds (vooruit) betaalde bedragen terug te storten.

Klanten uit België moeten ook het IBAN- en BIC/Swift-nummer van hun eigen bank opgeven.

Let op: Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de restitutie moet hetzelfde zijn als het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Kelnerbeurs hebt gedaan. Dit is om fraude met terugbetalingen te voorkomen.

Voor het initiëren van een retourzending ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt teruggestort, de verzendkosten worden niet vergoed.

Als je een annulering, ruil of retourzending wilt aanvragen, neem dan schriftelijk contact op met LeonDesign. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail, fax of post. Zorg ervoor dat u uw volledige naam vermeldt

Retouradres:

KelnerBeurs.com

Spaanse Neerbeek 25

6164 CH Geleen

Nederland