Welkom bij KelnerBeurs, dé online bestemming voor  hoogwaardige handgemaakte Horeca Lederwaren speciaal ontworpen voor de horeca branche!

Verlies uzelf in onze prachtige collectie en ontdek zelf de kwaliteit en vakmanschap die KelnerBeurs.com te bieden heeft.

Klik hieronder op een van onze categorieën en dompel uzelf onder in de wereld van Horeca Lederwaren.

Airstrap 360 iPad (2)

Horeca heuptasjes (1)

Horeca Holster (14)

Horeca Lederwaren (49)

Horeca Munthouder (8)

Horeca portemonnee (17)

Horeca portemonnee met heupband (9)

Horeca portemonnee met munthouder (8)

Horeca portemonnee voor aan riem (1)

Horeca riem (1)

Ontdek Onze Exclusieve Horeca Lederwaren

Welkom bij KelnerBeurs.com, uw ultieme bestemming voor hoogwaardige horeca lederwaren. Onze collectie omvat een breed scala aan essentiële accessoires die speciaal zijn ontworpen voor professionals in de horecabranche.

Of u nu een ober, kelner, barman of restauranteigenaar bent, onze lederwaren zijn zorgvuldig vervaardigd om aan al uw behoeften te voldoen. Van holsters tot munthouders, kelnerportemonnees tot poetsdoekholsters, wij bieden praktische en stijlvolle oplossingen die uw werk efficiënter en eleganter maken.

Uitstekende Kwaliteit en Vakmanschap

Bij KelnerBeurs.com geloven we in de combinatie van functionaliteit en esthetiek. Onze horeca lederwaren worden met de hand vervaardigd door vakmensen met passie voor hun ambacht. We gebruiken alleen de fijnste materialen om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen duurzaam zijn, maar ook een gevoel van luxe en stijl toevoegen aan uw professionele uitstraling.

Onze holsters, munthouders en kelnerportemonnees zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat u al uw benodigdheden binnen handbereik hebt terwijl u in de horeca werkt. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook elegant, waardoor u zich onderscheidt in uw vakgebied.

Ontdek Onze Collectie

Neem de tijd om onze uitgebreide collectie van horeca lederwaren te verkennen en vind de perfecte accessoires die passen bij uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar een holster voor uw notitieblok, een munthouder om snel wisselgeld te kunnen geven, of een kelnerportemonnee met handige vakken, bij KelnerBeurs.com bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen de uitdagingen van de horeca en streven ernaar om u te voorzien van lederwaren die uw werk gemakkelijker maken en uw professionele uitstraling versterken.

Ontdek vandaag nog hoe KelnerBeurs.com uw werk in de horecabranche kan verbeteren. Kies voor stijl, kies voor kwaliteit!

Resultaat 1–12 van de 50 resultaten wordt getoond

Horeca portemonnee – Munthouder – Heupriem – Leer

Art nr: OG1452
Lichtbruin (Hunter leer)
Zwart
 34,99 46,99

Horeca portemonnee – Munthouder – Heupband – Klittenband – Leer

Art nr: OC606
Cognac bruin
Donkerbruin
Grijs
Zwart
 42,50 52,50

Kelnerbeurs – muntbak – 5 briefjes vakken + ritsvak

Art nr: LD-O604
Cognac bruin
Donkerbruin
Grijs
Zwart
 34,50

Horeca – Holster – XL – iPad – Leer

Art nr: LD-O909
Cognac bruin
Donkerbruin
Grijs
Zwart
 34,99

Poetsdoekholster – Met plastic beker – Leer

Art nr: LD-O801
Cognac bruin
Donkerbruin
Grijs
Zwart
 29,95

Holster – voor horeca portemonnee – digitaal order apparaat – leer

Art nr: LD-O702
Cognac bruin
Donkerbruin
Grijs
Zwart
 22,99 24,99